OPLEIDING GEWELDBEHEERSING - PRS

Wat is de invloed van verbale en non-verbale communicatie op een bedreigende situatie? Houding, uitstraling, intonatie en woordkeuze bepalen voor een groot deel het verloop van zo’n situatie. Hoe reageren mensen van nature op agressie, angst en bedreigende situaties? Hoe kun je bedreigende situaties hérkennen, érkennen en hoe kun jij je verdedigen als het wél uit de hand loopt? Praktijkvoorbeelden en  natuurgetrouwe casuïstiek en ook  theoretische achtergronden en communicatie staan centraal in de opleiding PRS.

De basisopleiding geweldbeheersing bestaat uit drie dagdelen. Na de basis kunt u kiezen voor een vervolgopleiding en opfriscursussen.

Wij leren uw werknemer graag iets waar hij of zij ook echt iets aan heeft. Al onze opleidingen en trainingen zijn daarom altijd gericht en aangepast op de werkzaamheden van uw bedrijf.

 


REACTIES VAN CURSISTEN

 

 

Stadstoezicht Gemeente Leeuwarden

We zouden dit vaker moeten doen.

Cursus had voor mij langer mogen duren. Zeer nuttig.

 

 

Door de opleiding van de Gardist heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen. Door hen weet ik nu dat ik sterk ben. Maar ik herken nu ook veel eerder de voortekenen van agressief gedrag. Ik heb goeie tips meegekregen hoe ik een gespannen situatie kan beïnvloeden om geweld te voorkomen.

 

 

“Ik ben weer de man in huis! Mijn zoon is judoka. Met stoeien kon ik hem al lang niet meer aan. Door de eenvoudige oefeningen die ik tijdens de training van de Gardist heb geleerd, ben ik mijn zoon weer de baas.”

“Sceptisch begon ik op aandringen van collega’s aan deze opleiding. Na de eerste ochtend was ik direct overtuigd!  Ik ben licht van gewicht en niet groot. De Gardist liet mij zien dat ik een grote zware man aan kan. En dit met heel eenvoudige handelingen.”

“Deze cursus is zo nuttig. Dit had ik ook willen volgen als we er geen studiepunten voor kregen.”