MAAK KENNIS MET ...

 

tt
Chris Docent
Chris Woudstra; docent geweldbeheersing, Aikidoka en eigenaar van de Gardist.

Om een goede training te geven, kijk ik wat er in de praktijk gebeurt. Dit is altijd het uitgangspunt van mijn trainingen.

Met het CIOS als basis begon ik mijn carrière bij Defensie. Bij de divisie Centrum Voor Vredesoperaties was ik sportinstructeur. Inmiddels werk ik ruim vijftien jaar bij de Politie. Hier heb ik verschillende functies bekleed, waaronder docent Geweldbeheersing en ik was lid van een speciale eenheid van de Politie. Sinds een aantal jaren train en examineer ik mensen door het hele land binnen het kader van geweldbeheersing.

Naast mijn huidige managementfunctie binnen de Politie, ben ik het bedrijf 'de Gardist' gestart. Met mijn kennis, vaardigheden en praktijkervaring heb ik een aantal programma’s ontwikkeld. Dit om werknemers die met klanten in contact komen, veiliger en efficiŽnter te laten werken.

 

 

 

 

 

 

Gerard 3Gerard Wijnia; Docent Geweldbeheesing, (specialistische) rij-instructeur en karateka.

Ik ben docent kararate en volg zelf ook nog steeds lessen. Met mijn kennis van en vaardigheden in karate en de fitnesslerarenopleiding als basis ben ik mijn carrière begonnen bij Defensie, als chauffeur en persoonsbeveiliger. Vervolgens ben ik werkzaam geweest bij Justitie. Hier beveiligde en vervoerde ik de zwaarste categorie gedetineerden. Mijn huidige werkgever is, al meer dan tien jaar, de Politie Noord-Nederland. Sinds het begin van mijn dienstverband hier, ben ik lid van een speciale eenheid van de Politie. In mijn dagelijkse functie ben ik docent Geweldbeheersing. Naast mijn werk bij de Politie werk ik voor de Gardist en ben ik eigenaar van het bedrijf Reflecting Skills voor alle rijvaardigheidstrainingen. 

 

Gerard

Door veel verschillende situaties en gebeurtenissen te trainen, wordt je vaardiger. Je kennis en vaardigheden komen vervolgens op een hoger niveau. Hierdoor ga je je zekerder voelen en kun je agressie en geweld voorkomen.